Дали ме обичаш

 

Дали ме обичаш,дали ме мразиш, а дали ми пука?

 

поЧти вСеКи мъЖ Си миСЛи че Е ВторияТ,Но сЕ хвАЛи че е ПърВият...а вСЪщнОст е поРеДнияТ...

 

 

ЛЮБОВ МОЯ БЛАГОДАРЯ ТИ, ЧЕ МЕ ОБИЧАШ ТАКАВА КАКВАТО СЪМ! НЕ СЪМ НАЙ-КРАСИВАТА,НЕ СЪМ НАЙ-ИДЕАЛНАТА,НЕ СЪМ ПЕРФЕКТНА,НО БЛАГОДАРЯ ТИ, ЧЕ В ТВОЙТЕ ОЧИ ТИ МЕ КАРАШ ДА СЕ ЧУВСТВАМ НАИСТИНА ТАКАВА!!!!!БЛАГОДАРЯ ТИ, ЧЕ МЕ ПРАВИШ ИСТИНСКИ ЩАСТЛИВА!!!БЛАГОДАРЯ ТИ, ЧЕ МЕ КАРАШ ДА СЕ ЧУВСТВАМ ИСТИНСКИ ОБИЧАНА!!!БЛАГОДАРЯ ТИ, ЧЕ ТЕ ИМА!!! БЛАГОДАРЯ НА БОГ, ЧЕ МЕ СРЕЩНА С НАЙ-НЕВЕРОЯТНИЯТ ЧОВЕК НА ТАЗИ ЗЕМЯ!!!!

 

Не Е ВаЖнО Да Си ВсИчКо За ВсИчКи,а НеЩо За НяКоГо!За СвЕтА МоЖе Да Си СаМо ЧоВеК,Но За ЕдИн чОвЕк Да Си ЦеЛиЯт сВяТ!

 

Мрази ме приятелко,убий ме-ОБИЧАМ ГО и той ме обича,но заради мен отрича.Мрази ме,заслужих го,не исках,но случи се и вече научи се от приятелки пази се!

 

Макар,че бях луда по теб,макар,че страшно много те обичах,макар,че правих всичко за теб,макар,че аз бях най-голямата глупачка ,която те обичаше и която държеше на теб...всичко свърши ... така пожела ти ! Само да знаеш - НИКОЯ и НИКОГА няма да те обича така,както аз и никоя няма да направи за теб ,тези неща ,които аз правих,но вече не те ОБИЧАМ, излекъвах се от теб!!!

 

Аз И тИ.?!?отнОфУу...-пФфф...пАк мЕчтИ.И кФо КаТ тЕбЕ е ЦеЛуВаЛ НаЛи ПрЕз ТвА вРеМе МеНе Е рЕвНуВал.И КфО кАт ТеБе Е Е**Л нАлИ пАк За МеНе Е мЕчТаЛ.и Ся За КфО сЕ нАдУвАш От МеН ПоВеЧе Не СтРuВаШ..

 

всичКо в мъЖки поЛ е поД моЙ коНтрОЛ….

{START_COUNTER}